vädret

| 3 kommentarer

Här har det snöat mer eller mindre hela natten och halva morgonen, men nu kommer plusgrader och dimma. USCH! Ska det vara snö ska det vara rejält och inte hålla på så här fram och tillbaka. Slabbigt och blött (räligt väder på ren skånska om jag får skriva så. Om jag är skåning ännu tvistar de lärde). Nu ska jag gå och se om jag hittar bilder på nått färdigt och sticka på en jordgubbsmössa. Ha det gott!

3 thoughts on “vädret

  1. Linda skriver:

    Jag är nöjd nu när äntligen fick ihop Shaun, men fy så segt det var. Men söt är han! 🙂 Här är det också räligt väder, utomhus ser det ut som någon spraymålat med litelite snö, som slaskar på asfalten.

  2. Anonymous skriver:

    Roligt att du börjat skriva igen ha det så bra vi ses

  3. Fru P skriver:

    Hej Frida! Roligt med en ny ”bekant”. Lite akvarieprat: jag vet inte vad du har för kamera, men en systemkamera ska nog till för att få bra bilder på firrarna. Har man det så är det nog enklast att ställa den i läge ”P”. Då poppar inte blixten upp (som annars ”slår” mot rutan) och kameran ”tänker” själv ut övriga inställningar. Malar är ju tacksamma på så sätt att de ofta är stilla. Snabba fiskar är svårare, man kan behöva välja en snabb slutartid, men måste då samtidigt öka ISO-talet för att kompensera ljusbortfallet. Jag kan fortsätta hur länge som helst… Jag har en till mal (brunspräcklig), några scalarer, ett stim rödmunstetror, fyra praktbotior (favvisar), ett stim Black Molly och ett stim diamanttetror. Och kanske nån till…Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer