Skön promenad

| En kommentar

Har inga stickrelaterade bilder idag, men från vår promenad kommer det bilder. Vi skulle åkt till Småland igår men vi är förkylda och lite småkrassliga så vi vågade inte åka och smitta min lilla papps. Så jag tyckte vi får väl hitta på nåt med barnen iallafall, men vad orkar vi? Vi gav oss iväg på en 3km promenad runt Vaxsjön, med fika och så klart de två 7-åringarna. Det gick över förväntan. Lite gnäll på slutet innan vi hittade nått mysigt fikaställe, men när de också är förkylda kan man väl inte vänta annat. Hade som tur var lite extra i väskan att förtära på vägen med tanke på vilken veckodag det är idag 🙂
Mycket vackert var det iallafall, med mystisk dimma som låg tjock över sjön så man inte kunde se rakt över den som inte är några problem i vanliga fall.
Var vi fikade? På stranden:) Isen var bottenfrusen fortfarande inne vid stranden så barnen (och föräldrarna) gick ett par decimeter ut och inspekterade, med ett vaksamt öga på tjockleken på isen och vi visste ju att det inte var så djupt och nära till bilen om vi skulle gå igenom (djupet var på sin höjd 15cm, men det värsta jag vet är barn/vuxna som är ute o ränner på osäkra isar). Det var jättemysigt idag och barnen tyckte det var spännande med nya vägar. Till på köpet är vandringsleden nyrenoverad (kan man säga så om en vandringsled) och en del av Skåneleden.Nog pratat om det.
Hur går det då med min stickning? Sakta:) Strumpor har jag börjat på nu också (ajajaj). De var med i nyaste Kreativ Stickning och om ni har den är det de lila jag stickar, men de blir smala. Får se hur jag gör med dem om jag ska börja om eller? Nått nytt får inte påbörjas iallafall förrän jag är färdig med minst ett av mina nuvarande stickprojekt och jag hör redan symaskinen kalla på mig. Ajajaj, vad göra? Bäst att skynda i säng innan allt ropar högre och kära makens förkylda mastodont snarkningar börjar 🙂 Bäst att somna först! Vi ses och hörs!

1 thought on “Skön promenad

 1. in-knit skriver:

  Hej Frida!
  Ser ut som ni haft en trevlig dag trots förkylningar!
  Jag hittade inte din mail-adress när jag skulle skicka påminnelse till stickcafét på onsdag. Trodde jag lagt upp den vid datorn, men den var puts väck!
  Om du kommer på onsdag så kan du ju slänga iväg ett mail till mig, så sparar jag mail-adressen direkt!
  Krya på er kramar från Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En kommentar