Midsommarhelg

| Inga kommentarer

Midsommarhelgen är över!
Jag jobbade midsommarafton och midsommardagen, men familjen skulle haft sällskap.. Då åkte givetvis sonen på feber, var uppe på 40 och vände.. Så sällskapet fick bli hemma hos sig, men på lördagen var febern på väg ner så mamma och pappa vågade sig ner! 
 På söndagseftermiddagen tyckte jag att nu får det ha regnat färdigt! Nu drar vi till Fulltofta och grillar korv! Grått var det, men ju närmare vi kom, desto mer skingrade sig molnen och vi fick ett par ljuvliga timmar därute!
 Männen skötte grillen,
 medans kvinnorna gick på promenad!
 Kikade på svanar och sothöns och lyssnade på näktergalen..
 Björnbären blommar. Blir nog mycket iår!
 Gick själv en bit på tillbakavägen, tyst och filosoferade!
Plötsligt såg jag en flugsnappare flygga lite konstigt och ut mot sjön.. Så där lockande. Plötsligt rör det sig i grenarna ovanför mig och en liten fågel flyger högre upp i grannträdet. 
 Jag misstänker att det är en av flugsnapparens ungar. Lät som om där var fler, men kunde inte se fler..
 Efter maten klättrade vi i träd..
 Isak sitter en bit upp, medans Maja nöjde sig med bara en liten bit upp..
 När vi körde ut såg vi ett gäng gäss, svanar, en stork och 2 större grå fåglar. Misstänker att det var 2 tranor. När vi körde hemåt hade tranorna flugit sin kos, men svanarna och gässen låg kvar..
Älskar alla vackra åkrar som är som vackrast just nu! Fick mannen att stanna så jag kunde fota en stund, men där är så smalt så vi fick köra så fort det kom fler bilar. Får väl ta mig ut en annan dag!
Fulltofta och Gäddängen kan jag inte få nog av! Vackra vägar dit och så mysigt nere vid sjön när man väl kommer dit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *