Mamma hjärtat

| 2 kommentarer

Ibland gör det ont i mamma hjärtat! Det har varit ett tufft år för dottern! Det är ju ett år sedan hennes epilepsi kom, sedan har hon haft det jobbigt i skolan, då hon är mycket trött (inte bara sista året som varit jobbigt i skolan, men det eskalerade). Så startade då utredningen på BUP, som visade att hon har ADHD (eller som man sa förr, ADD då hon inte är så hyperaktiv eller utåtagerande). Tuffa undersökningar med jobbiga tester, samtidigt som skolan ska skötas.. Inte katten blev hon piggare!

Försöker att inte lägga för mycket ansvar på henne och vara lyhörd, men då blir det ju snett mot Sonen. En evig balansgång!

En tuff helg har nu nått sitt slut.. Många drabbningar här hemma.

Inte bra för någon!

Till sist tog jag med dottern på en stilla promenad.

Det är så vackert nu, och vi pratade massor! Det vi kom fram till var väl mest att vi saknar Falla, eller kanske inte just Falla, men en egen hund. Som drar ut oss på promenader i alla väder, inga ursäkter duger, som helt kravlöst ger en så mycket kärlek. Tyvärr kan vi inte ha någon hund nu, det ekonomiska läget är inte det rätta! Sedan kräver det ju att HELA familjen är med på det, vilket inte vår är!

Nu känner jag mig lite lättare om hjärtat! Det tar verkligen på oss alla, men vi ska ta oss igenom detta med! Det får ta den tid det tar!

2 thoughts on “Mamma hjärtat

  1. Berit Olsson skriver:

    Jag finns här om ni behöver hjälp med något!! Kramar till Er alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer