Lediga dagar

| En kommentar

Har tillbringats här:


I Uppsala alltså. Spankulerade på stan, förbi slottet ner till botan, genom Engelska Parken, in i Domkyrkan, tittade på kristallkorset (på order av en av pensionärerna på jobbet), vidare ner till Ofvandahls konditori (på order av samma pensionär), fikade där. Ner till fyrisån, tittade på askertrappor (som laxtrappor), vidare till huvudmålet: YLL O TYLL (med vissa stopp på vägen). Handlade en del (eller fick en del i försenad födelsedagspresent av svärfar). Hem med bussen fikade igen och iväg och handlade mer (denna gång med bil). Allt detta bara på fredagen (skrev lördagen först för man blir lite dagvill när alla är lediga på ”fel” dag). Lördagen Bakade vi och lagade mat och träffade några av svärfars sambo Pias barn och hennes urgulliga barnbarn Svea.
Vi var lite oroliga för resan då våra barn bråkar bara vi ska till affären känns det som, men det hela löstes med dvd-spelare, så nu planerar vi för ett besök till i sommar. (det var ”bara” 3 år sedan vi var där sist. Hör ni ironin?) Mer information och förhoppningsvis bilder på garnen som inhandlades kommer kanske imorgon. Nu ska jag nog sova…

1 thought on “Lediga dagar

  1. Linda skriver:

    Härligt med Yllotyll-besök! Jag brukar beställda från dem lite då och då, men jag skulle jättegärna vilja besöka dem ”irl” också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En kommentar