Lägesrapport

| En kommentar

Tänkte visa hur långt jag kommit på bebiskoftan. Har börjat på första armen. Var lite pilligt att få upp alla maskorna på stickorna. Satt nog en halvtimme. Hoppas nästa går fortare att jag lärt mig knepet.. Tycker om modellen för det är väldigt lite att sy ihop.

Annars har det inte blivit så mycket stickat (tyvärr) denna veckan, har varit mycket andra aktiviteter. Igår var jag på restaurang och avtackade en arbetskamrat som gått i pension. Det var trevligt. Ikväll ska vi till Lund maken och jag (med hans syster och hennes man) och titta på Hipp hipp-gängets show (eller vad man ska kalla det) 500 heter den. Banens farmor (och hennes make) skall passa sina barnbarn under tiden. Hoppas det blir kul! Imorgon är det städning som gäller då min moster med make och dotter kommer på besök på söndag. Hoppas jag hinner sticka lite också…

1 thought on “Lägesrapport

  1. Linda skriver:

    Åh, HippHipp! Jag bara ääälskar HippHipp! *lätt grön av avund* :)Shaun the Sheep på Citygross, spännande! Jag har mönster till en liten mobil som kom med en sticktidning (jag tror det var Simply Knitting, men jag är inte säker) som är jättesöt och som jag funderar på att knåpa ihop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En kommentar