Hemma-SPA

| Inga kommentarer

Jag har ju en Rosacea som kommer och går. Julen har ju varit ganska stressig, så då har den ju givetvis passat på att riktigt blomma ut. Så när jag var hos läkaren förra veckan skrev han igen kräm som ska varabra. Nu ska jag bara komma ihåg att smörja in mig med den 2ggr per dag.

Så idag (hämtade ut den igår) tänkte jag ge den en riktigt bra start så jag körde lite hemma-SPA.

Jag började med att lägga en ansiktsmask som jag köpt på The Body shop. En fuktgivande ros-mask.


Den är i en sådan fin ask så den får stå kvar i den.

Medans masken gjorde nytta, passade jag på att ta bort nagellack och göra en handscrub. Fick nämligen en fin olja, av chefen i julklapp, som man kan använda till allt möjligt.


Den doftar apelsin och lavendel. Om man tar lite råsocker i handen och sedan droppar lite olja, så har man en jättebra handscrub. Sen kan man droppa den i sitt balsam och göra en hårinpackning, eller droppar man ett par teskedar i badvattnet.. Man kan också smörja in sig efter badet.. ja det finns massor av användningsområden!

Sedan hoppade jag in i duschen och duschade av masken. Tänkte smort in kroppen efter åt, men som vanligt glömde jag det.. kom iallafall ihåg ansiktskrämen.. Nu blir det en lugn söndag! Har en förkylning som har lite svårt att bestämma sig om den ska bryta ut eller inte, så är lite matt i kroppen. 

Så en lugn dag i soffan med en bok, sedan blir det nog lite plockande/städa lite. Det behövs! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *