Chockerar..

| Inga kommentarer

..er med ett inlägg innan det gått en vecka.=)

I måndags körde vi upp till mina föräldrar i Småland. Kom upp till lunch, sedan bar det direkt iväg på utflykt. Vi åkte till Öhr för mamma behövde buskar till trädgården. Är man i Öhr hör det till att man fikar också så det gjorde vi, men först gick vi till
Umbras sommaraffär där vi träffade Mc-chick som satt och stickade. Vi pratade lite innan vi gick vidare.
På kvällen följde vi med min moster ut till hennes häst Balder och tog oss en liten sväng i paddocken. Mysigt!
på Tisdagen åkte vi in till Växjö och tittade på Boule-SM där svärfar och hans Pia deltog. Det gick väl sådär för Pia vars matcher vi såg, hon spelade bra, men motståndarna hade turen på sin sida. När vi kom hem åkte mamma och jag ut i skogen för att plocka kantareller, men hittade inte så många. På kvällen kom min syster och hennes barn till mamma o pappa. Barnen skulle få sova i tält, men pojkarna tyckte tjejerna snackade för mycket så de gick in och la sig istället=)
På Onsdagen kom svärfar och Pia på besök. Vi åt gott , men sedan var det dax för oss och syrran att säga hej då. Vi for tillsammans ner till deras stuga vid Möckelns strand. Vi hade en mysig kväll med bad i underkläderna för barnen (vilket var det bästa enligt dottern). På torsdag förmiddagen var vi alla nere vid sjön och tog oss ett dopp innan vi åt lunch. efter lunch styrde vi kosan söderut till Lekoseum hos Brio i Osby. Många gamla fina leksaker var det, en hel del som man kände igen. Vi avslutade med en fika nere vid Osbysjön innan våra vägar skildes åt och vi åkte söderut och syrran m familj for norrut igen.
Igår städade vi lite grann för på kvällen skulle några av våra vänner komma på kvällsmat. Som vanligt slutade kvällen med minst en show för föräldrarna. En riktig myskväll.
Som ni förstår har det inte blivit mycket stickat denna veckan, men det tar jag igen idag. Vi hörs, för nu ska jag hämta dottern hos en kompis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *