Att gå tillbaka till det gamla!

| Inga kommentarer

Alla vet kanske inte det, men i början av min bloggkarriär (hahahaha), var det mycket stickning här. Sen kom värken, och satte käppar i hjulet! Jag klarade helt enkelt inte av att sticka mer.
Jag har verkligen saknat det! Det har kliat i fingrarna varje höst, när det florerar en massa stickinspo i alla pysseltidningar.
Så fick jag för mig att jag skulle testa att sticka strumpor, eller socker. Började så smått.  Så fick jag syn på ett par söta små stickade boots. Dem ville jag testa! Men så tunt garn! Alternerade mellan de pyttiga små tunna bootsen och de grövre raggsockar. Vips så var raggsockar klara, men med en massa garn över i nystanet. La upp till ett par bebissockar, och vips var de klara, men bootsen inte rörda ☺

image

Blev ganska fina, tycker jag! Det enda jag inte är nöjd med är den lilla blå tån på bebissocken! Pysslade verkligen för att det inte skulle bli nått blått på dem, men till sist gick det inte mer, jag hade bara blått kvar. ?
Men, men, strunt i det! Just nu har jag ingen bebis att ge dem till ändå!
Dem stora däremot

image

Sitter som en smäck! Perfekt storlek till mig själv!
Så när det kommer pengar på kontot nästa gång, ska jag köpa ett par nystan Raggi, raggsocksgarn från Järbo ! Det är den perfekta tjockleken på garn för mig!
Stickningen ägnar jag mig åt, på mina lediga dagar, då jag oftast ligger utslagen just nu! Då känner jag att jag gör någon nytta åtminstone!  Om vi får för många socker, tänker jag skänka till bättre behövande,  eller kanske sälja, för att köpa nytt garn!
Nu ska jag försöka ta mig ut på en liten promenad, om vädret inte är alltför dåligt! Fast det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Skulle jag frysa om fötterna efteråt, så har jag ju alltid mina raggisar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *