| 2 kommentarer

Fick en utmärkelse från Sanna. Den gick ut på att jag skulle berätta 10 saker om mig själv…. Let´s go
1. Älskar musiklek program (typ Dobbidoo, Så ska det låta m.fl)
2. Tycker om att baka. Just nu blir det mycket muffins då jag hittade en bok på Maxi som heter ”1 smet 100 muffins” Många fina muffins finns det i den. Barnen har tittat ut var sin sort de vill ha när de fyller år.
3. Har svårt att göra klart saker jag påbörjat, koncentrationssvårighet? Påbörjar många saker. ombyte gör det lättare att göra klart
4. Tycker det är tråkigt att Stickcafét i Hörby bara är en gång i månaden, men vet å andra sidan inte hur jag skulle få in en gång till i almanackan
5. Är inte bra på att städa, hittar gärna ursäkter för att slippa. Bästa sättet för att få städat är att bjuda hem nån o då måste det vara lite städat åtminstone.
6. Är ovan vid att ha en massa grejer i håret, men nu har jag det varje dag. Blir bättre o bättre på att få till frisyren
7. Försöker att få in nya rutiner, se till att förbereda mat till veckan och sånt. I veckan som kommer blir nog en del lagat då jag har en hyffsat ledig vecka, men först väntar en arbetshelg.
8.Tycker om att samla familjen i soffan med en massa filtar o tända ljus på bordet för att mysa och titta på film (intresset delas inte av alla i familjen tyvärr, men vi som tycker om det myser desto mer=)
9. När jag var liten åt jag INGA grönsaker, nu är det lättare att räkna upp dem som jag inte äter (även om det finns de som inte tror mig)
10. Är just nu lite irriterad på min doktor som trots att hon inte tror att det kommer visa något, skrev en remiss till röntgen av min onda (jodå, jag har en sån) tumme.

Så då ska jag skicka vidare den, men vet inte till vem. Så det struntar jag i. Nästa gång hoppas jag kunna visa lite färdigstickat… Ha en trevlig helg!

2 thoughts on “

  1. Carola skriver:

    Mår du bättre efter flunsavaccinet nu då?

  2. Sanna skriver:

    Vad kul att du hade tid att berätta lite om dig själv.

    Kram Sanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer